interieur
holidayhome and view

casa con guiño 

het huis met de knipoog

Casa con guiño: vakantiehuis in het hart van Andalusië


Indeling

  • begane grond: ruime entree, woon-/eetkamer met keukengedeelte, badkamer (met toilet, twee wastafels en ruime douche)
  • etage: gang en twee slaapkamers.

 

Tuin en terrassen

Rondom het huis zijn terrassen met zithoeken en ruimte om te zonnen. Het terras aan de voorkant heeft een loungebad van 2x2 m. In het midden is het water 1,2 meter diep. Aan de binnenkant van het bad zijn banken gebouwd, zodat u in het water zittend, met een glaasje wijn bijvoorbeeld, kunt relaxen of een boek lezen. De verlichting in het loungebad staat voor een romantische zomernacht.

BUITEN EN BINNEN


Casa con guiño is door ons ingericht zoals wij er zelf zouden willen wonen. Het vakantiehuis is comfortabel en modern ingericht. Overal in het huis hangt en staat veel moderne kunst. Misschien krijgt u het idee dat u in een klein museum logeert?

Inmiddels weten wij uit ruime ervaring met onze gasten dat ook niet-kunstliefhebbers zich thuis voelen tussen de kunstvoorwerpen. De kans is groot dat de kunst u verleidt tot boeiende gesprekken.vakantie in hartje Andalusië - holiday in the heart of Andalusia - Urlaub im Herzen von Andalusien - vacances au coeur de l'Andalousie - vacaciones en el corazón de Andalucía - semester i hjärtat av Andalusien - ferie i hjertet af Andalusien