routebeschrijving

 

Cruz de la Peinada 4

Chaparro Puerto buzón 7

18295 Fuentes de Cesna (Algarinejo)

Provincie Granada

Spanje

 

tel.: 0034 608 26 55 09

info@casaconguino.com

 

Onze coördinaten bij Google Earth:

37°17'31.31"N     4°13'58.44"W

Ga naar GOOGLE MAPS en typ in de zoekbalk

als eindbestemming:

casa con guino Fuentes de Cesna

 

Dan krijgt u automatisch de routebeschrijving naar casa con guiño.

 

Volgt u de weg vanuit vliegveld Málaga met

een navigatiesysteem? Schakelt u dan vanaf Iznájar over op onze routebeschrijving. Dan komt u zonder omwegen uit bij casa con guiño.

casa con guiño 

het huis met de knipoog

Casa con guiño: sfeervol vakantiehuis in het hart van Andalusië

 

TWEE ROUTEBESCHRIJVINGEN naar casa con guiño

 

Op deze pagina vindt u twee routebeschrijvingen naar casa con guiño: vanuit het zuiden vanaf het vliegveld van Málaga, en vanuit het noorden vanaf Madrid. Mocht u vanuit een andere richting komen en de weg naar onze casa willen weten, dan maken wij voor u een routebeschrijving op maat.

 

Routebeschrijving vanaf vliegveld Málaga

 

Vanaf vliegveld Málaga rijdt u ongeveer in 80 minuten naar casa con guiño:

 

Volg vanaf vliegveld Málaga de borden richting ‘Málaga, Motril, Sevilla, Granada’.  Als de weg (E15/A7) zich splitst, neemt u afslag 241, richting ‘Granada, Sevilla, Córdoba’ (A45).

Na ongeveer 40 km neemt u de afslag 114 Granada (A92M); deze weg volgen.

Neem daarna afslag 1 (Fuente Camacho, Salinas, Villanueva de Tapia; A333), qua nummering een onlogische volgorde. Even opletten dus. Het is een korte afrit met een scherpe bocht, daarna links afslaan, onder het viaduct doorrijden, de weg volgen die een scherpe bocht naar rechts maakt (richting Sevilla), en doorrijden richting Villanueva de Tapia.

 

Na ongeveer 2 km komt een T-kruising (A333), hier links afslaan richting Rute-Iznájar. Let op, na ongeveer 100 m ligt een grote verkeersdrempel. De weg volgen richting Iznájar (na een aantal scherpe bochten ziet u het dorp liggen op een berg aan de overkant van het meer, aan uw rechterhand). 

Ga de brug over, rijd de 1e afslag rechts naar Iznájar voorbij, ‘om de berg’ heenrijden, langs Restaurante Casa Juani (aan de linkerkant van de weg), en dan direct vóór de volgende brug rechts afslaan, richting Algarinejo, Fuentes de Cesna.

 

U komt nu in het dorp Iznájar, blijf de weg volgen. Na een bocht naar links passeert u een kleine winkelgalerij (aan uw linkerkant), dan komt u bij een klein pleintje (met middenin een fontein).Volg de weg die stijl omhoog gaat en ga bij de eerste afslag links en daarna direkt weer rechts. Volg de weg langs (rechts van de weg) een nieuwbouwwijkje (pueblo blanco Iznájar). Na dit wijkje is een afslag naar links, maar u vervolgt de weg gewoon rechtdoor.

 

De weg loopt eerst langs witte huizen en gaat daarna verder door de bergen. U vervolgt de weg die nogal slingert. Aan uw rechterhand ziet u vaak het stuwmeer beneden u liggen. Na ongeveer 6 km komt u bij een T-splitsing. U gaat naar links en vervolgt de weg (2 km).

U komt weer langs wat huizen en na ongeveer 3 minuten is er opnieuw een T-splitsing, met rechts een bord Fuentes de Cesna en links de afslag Algarinejo. U slaat links af richting Algarinejo en vervolgt uw weg op de GR 5400. Tussen kilometerpaaltje 16 en 17 ziet u aan de rechterkant van de weg onder een grote boom een wit bushaltehokje met daarin brievenbussen. Daar tegenover ligt een zandweg. Die slaat u in (dus links vanaf de weg).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                            Het bushaltehokje (rechts, onder de boom) gezien vanuit de richting Fuentes de Cesna

 

Na 300 meter volgt een onduidelijke T-kruising bij een huis met een groen doek om het huis (laagbouw aan de linkerkant van de weg) met de naam 'David y Angel'. Hier gaat u linksaf. Het lijkt of u het erf oprijdt van dat huis, maar dat is niet zo, gewoon het weggetje volgen. U passeert aan uw linkerhand een wit huis (La Charneca), de weg maakt een bocht naar rechts en na 100 meter ziet u rechts casa con guiño.   

 

Mocht u het niet kunnen vinden, bel ons - (0034) 608 26 55 09 - en wij loodsen u verder, of we pikken u op.

Bij aankomst in het donker bijvoorbeeld kunt u ons het beste bellen als u Iznájar nadert. Wacht dan bij Restaurante Casa Juani (na de brug aan de linkerkant van de weg) en wij komen u daar ophalen. Het duurt ongeveer 12 minuten voor we na uw telefoontje bij Restaurante Casa Juani zijn.

 

Routebeschrijving vanaf Madrid

 

Vanaf Madrid rijdt u in ongeveer 5.15 uur naar casa con guiño via Madrid, Manzanares, Valdepeñas, La Carolina, Bailen, Jaén, Torredelcampo, Martos, Alcaudete, Priego de Córdoba, Algarinejo, Fuentes de Cesna.

 

Vanuit Madrid volgt u alsmaar de borden Sevilla, Córdoba, Granada. Op een gegeven moment komt u bij de stad Jaén, hier volgt u richting Torredelcampo en Martos. Daarna blijft u de weg volgen richting Priego de Córdoba.

 

In Priego de Córdoba krijgt u een afslag Centro Ciudad, die neemt u. U rijdt langs twee benzinepompen; de weg vervolgen tot de eerste stoplichten, hier links voorsorteren en afslaan richting Centro – Rute - Algarinejo (let op, dit zijn kleine bordjes).

U rijdt door een bochtige straat en komt uit bij het gemeentehuis (Ayuntamiento) met een plein ervoor, rechts van u. Bij het plein gaat u rechtsaf, volg de weg tot aan een kleine rotonde met een grote palmboom in het midden. Hier gaat u naar links. Deze weg volgen, totdat er weer een afslag komt met kleine bordjes Rute – Iznájar (A333). Deze afslag nemen en de weg volgen. De A333 loopt kronkelend door de bergen.

Bij een vlak stuk weg staat (aan de overkant van de weg) weer een bordje met richting Iznájar. Hier links afslaan en Iznájar aanhouden.

 

De weg kronkelt verder door de bergen. Na ongeveer een kwartier komt de afslag Algarinejo: dit is een erg scherpe bocht naar links. Hier gaat u in. Volg de weg tot u bij een T-splitsing komt met het bordje Fuentes de Cesna. U gaat rechtsaf en vervolgt richting Fuentes de Cesna op de GR 5400. Na kilometerpaaltje 17 ziet u aan de linkerkant van de weg onder een grote boom een wit bushaltehokje met daarin brievenbussen. Daar tegenover ligt een zandweg. Die slaat u in (dus rechts vanaf de weg).

 

Na 300 meter volgt een onduidelijke T-kruising bij een nieuw gebouwd huis (laagbouw aan de linkerkant van de weg) met de naam 'David y Angel'. Hier gaat u linksaf. Het lijkt of u het erf oprijdt van dat huis, maar dat is niet zo, gewoon het weggetje volgen. U passeert aan uw linkerhand een wit huis (La Charneca), de weg maakt een bocht naar rechts en na 100 meter ziet u rechts casa con guiño.

 

Mocht u het niet kunnen vinden, bel ons - (0034) 608 265 509 - en wij loodsen u verder, of we pikken u op.

 

Tot ziens in casa con guiño,

 

Jan Katuin en Sjaklien Euwals

info@casaconguino.com

tel. 0034 608 26 55 09

terrassen casa con guino Fuentes de Cesna Andalucia

              vakantie in hartje Andalusië - holiday in the heart of Andalusia - Urlaub im Herzen von Andalusien - vacances au coeur de l'Andalousie - vacaciones en el corazón de Andalucía - semester i hjärtat av Andalusien - ferie i hjertet af Andalusie